Adeziv Hyperflex K100 - alb C2TE-S2 destinat montarii lastrelor ceramice - Sac 20 kg

Hyperflex - K100 - Adeziv pe bază de ciment monocomponent cu performanțe ridicate, foarte deformabil pentru pozarea plăcilor ceramice de dimensiuni mari - lastre, a pietrelor naturale și mozaicurilor la interior si exterior, la pardoseli, pereți si piscine. Potrivit pentru suprapuneri, pardoseli încălzite și pozarea pe fațade.
Disponibilitate: În stoc
Numai 0 rămase
SKU
K100B0020
240,00 LEI

Str. Naum Ramniceanu nr. 5, Sector 1, Bucuresti

 

 

 

Livrarea prin Pall-ex in 3 zile lucratoare

Hyperflex - K100 - Adeziv pe bază de ciment monocomponent cu performanțe ridicate, foarte deformabil, cu emisii foarte scăzute de substanțe organice volatile, fără alunecare verticală și timp deschis prelungit pentru pozarea plăcilor ceramice, pietrelor naturale și mozaicurilor la interior și exterior, la pardoseli și pereți. Foarte potrivit pentru plăcile ceramice porțelanate netede, de grosime redusă, și ranforsată. Potrivit pentru suprapuneri, pardoseli încălzite și pozarea pe fațade. Acest produs a fost dezvoltat cu noul sistem Litokol Dust Reduction care limitează producerea prafului în timpul amestecării.
Mai multe informații
Masura bucata
Compozitie chit / adeziv Pe baza de ciment
Destinatie de montaj Perete + Pardoseala
Caracteristici speciale C2TE - S2
Ambalare Sac 20 kg
Tip Pe baza de ciment
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAdeziv Hyperflex K100 - alb C2TE-S2 destinat montarii lastrelor ceramice - Sac 20 kg
Rating-ul dumneavoastră
Produse asemănătoare